Rólunk

Rólunk

bemutatkozás

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

A HÍD Adószakértő 2012 óta segíti partnereit adóügyi kérdésekben, mintegy hidat képezve az adórendszer hatósági és adóalany szereplői között, segítve a vállalkozókat a jogi és gazdasági szabályozókban megfogalmazott követelmények befogadása és a hatósági elvárások megértése terén. Szakembereink évtizedes adószakértői tapasztalatának köszönhetően komplex stratégiai tanácsadást biztosítunk a hatósági eljárások, valamint az adóügyek területén.

A HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. az adózás és könyvvitel közötti kommunikáció folytonosságából és a tökéletesen összehangolt munkavégzésből származó előnyök kihasználása érdekében létrehozta a Híd Könyvelőiroda Kft-t. A Hajdu és Németh Ügyvédi Irodával kötött partneri együttműködési megállapodás által cégünk teljes körű jogi képviseletet biztosít. A HÍD Pályázati Tanácsadó Kft. megalapításával pedig az európai uniós és hazai forrásokból fakadó pénzügyi lehetőségek maximalizálását biztosítjuk ügyfeleinknek, a pályázatírás mellett optimális finanszírozási, adózási és jogi háttér kidolgozásával. Partnereink szakterületük meghatározó szereplői, kiemelkedő tapasztalattal, magasan kvalifikált szakembergárdával.

Komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére az adózás, a számvitel, a jog és a forrásteremtés terén. Különböző szakterületekről érkező, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink együttműködése garantálja ügyfeleinknek valamennyi szempont figyelembevételét a problémák megoldása és a jövőbeli sikerek megalapozása során.

Hiszem,

hogy közreműködésünk révén kiegyensúlyozott, kiszámítható adózási, számviteli és jogi kapcsolatok alakíthatóak ki, és ennek eredményeképpen ügyfeleink plusz energiát szabadíthatnak fel, forrásteremtéssel pedig előnyt formálunk a kihívásokból.

dr. Verbai Tamás

vezérigazgató

Szakértőink

DR. VERBAI TAMÁS

jogász – szakközgazdász – adószakértő

dr. Szarvák Jenő

jogász – igazgatásszervező – adótanácsadó

DR. JUHÁSZ PÉTER

jogász – adószakértő

DR. KISFALUDY-MOLNÁR PÉTER

ügyvéd

DR. RAPP ZOLTÁN

okleveles közgazda – szakközgazdász

MAKAI MIKLÓS

igazgatásszervező / mérlegképes könyvelő

DR. HAJDU GYÖRGY

ügyvéd

DR. SZERENCSÉS ANGELA

ügyvéd

DR. NÉMETH VIKTÓRIA

ügyvéd

DR. NÉMETH FRANCISKA

ügyvéd

Dr. Bumberák István

jogász – pénzügyi vállalkozási szakértő

ügyfeleinktől

Mit mondanak rólunk

A Fornax cégcsoport innovatív, bátor fejlesztéseinek és kiemelten erős szakmai csapatának köszönhetően 1991 óta megkerülhetetlen tényező az IT szektorban. Az ügyfeleink számára nyújtott magas színvonalú szolgáltatás állandóságát – kollégáink szakmai felkészültsége mellett – belső folyamataink stabilitása és állandó fejlesztése biztosítja. Ehhez az adószakmai területen – saját erőforrásaink mellett – a HÍD Adószakértő járul hozzá. Szakmai felkészültségük, kooperációjuk, rendelkezésre állásuk és gyors munkavégzésük révén nyugodtan bízhatjuk rájuk adóügyeinket, amelyeket minden eddigi esetben eredményesen és nagy megelégedésünkre kezeltek, illetve képviseltek.


MÁTYÁS CSABA
a Fornax cégcsoport pénzügyi vezetője

„Egy mérnökiroda vezetőjeként célul tűztem ki, hogy a műszaki igényességből sohasem engedhetünk, ezért alkalmazunk, illetve képzünk magunk is olyan szakembereket, akik az adott területre specializált, professzionális tudással rendelkeznek. Az adózással sincs ez másképp, így meggyőződésem, hogy amíg adó van, szükség van adószakértőre, hogy ezen a téren is a maximumot tudjuk nyújtani a lehető legkevesebb hibázás mellett. Az adózás terén mi a HÍD Adószakértőben találtuk meg ezt a biztos támaszt, az ő folyamatos támogatásuk segít minket abban, hogy energiáinkat a számunkra igazán fontos feladatokra tudjuk koncentrálni.”


MEGYERI GÁBOR
a Profigram Kft. tulajdonosa

„A megfelelő tájékozódás működésünk minden területén elengedhetetlen, kiemelten igaz ez az adózási kérdésekre. A HÍD Adószakértő csapata az első pillanattól kezdve maximális körültekintéssel és támogatással navigál minket. A megoldásra váró kérdés minden lehetséges kimenetelét alaposan megvizsgálva támogatják tevékenységünket, akár mindennapi, akár összetett témáról van szó, mindezt részletekbe menő, maximalista szemléletmóddal.”


JACZKÓ VIKTÓRIA
a Mantra Communication Kft. ügyvezetője

„Megnyugtató számunkra, hogy a HÍD Adószakértő részéről olyan tanácsadók támogatását élvezhetjük, akik meggyőző adóhatósági tapasztalattal felvértezve, részletekbe menően és minden esetben a hosszú távú hatásokat is figyelembe véve dolgozzák ki az ügyleteinkhez illeszkedő adózási alternatívákat. Mindezek ismeretében hisszük, hogy magas színvonalú szakmai munkájukkal és teljességre törekvő kiszolgálásukkal cégcsoportunk további sikereihez is hozzájárulnak a jövőben.”


EMŐRI GÁBOR
az I-Cell cégcsoport tulajdonosa

„A HÍD Adószakértő csapatát egy, a társaság önhibáján kívül előállt, magas adó-kitettségű stresszhelyzetben ismertük meg. A bonyolult adózási jogvita részleteinek gyors és alapos tanulmányozását követően a szakértők olyan stratégiát dolgoztak ki, amely rövid időn belül az adóhatósági eljárás számunkra kedvező kimenetelű lezárásához és az adókockázat megszűnéséhez vezetett, mindezt olyan megoldással és stílussal, mely vállalkozásunk presztízsét tovább emelte az adóhatóság előtt.”


HETZMANN BÉLA
a CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. ügyvezetője

„Gyerekkorom óta hajt a vágy, hogy a szakmámban a legjobbak közé tartozzak. Megtanultam, hogy ez áldozatokkal jár, és talán ezért is értékelem nagyra, ha hasonlóan elhivatott emberekkel dolgozhatom együtt. A Havasi Entertainment Zrt. sikerének titka meggyőződésem szerint, hogy minden területen Magyarország legjobb szakemberei segítik a folyamatos fejlődésünket. Köszönettel tartozom a HÍD Adószakértő csapatának, mert professzionalizmusukkal ők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az álmaim folyamatosan valóra válhassanak.”


HAVASI BALÁZS
a Havasi Entertainment Zrt. tulajdonosa

„Biztonság, rugalmasság és kiemelkedő szakmai hozzáértés. A Trans-Sped Kft. 30 éve van jelen a logisztikai piacon olyan megoldásokkal, amelyek alapját ezek az értékek adják meg, és amelyeket a HÍD Adószakértő számunkra nyújtott szolgáltatásaiban is fontosnak tartunk. Ez a közös értékekre épülő gondolkodás az, ami a Trans-Sped Kft. és a HÍD Adószakértő eredményes együttműködését a jövőben is megalapozza majd.”


FÜLÖP ZSOLT
a Trans-Sped Kft. ügyvezetője és tulajdonosa

„Úgy gondolom, hogy egy üzleti partnerkapcsolat lényegesen kényesebb, mint egy baráti kapcsolat. A bizalom törékenyebb, a szakmai felkészültség és a precizitás alapvető feltétel, és a kölcsönös elvárások, papíron rögzített szabályok néha kényelmetlen keretek közé is szoríthatnak. Őszintén állíthatom, hogy a HÍD Adószakértő csapatával kialakult szakmai kapcsolat professzionalizmusuknak és az ügyfelekkel való emberközpontú kommunikációjuknak köszönhetően az első pillanattól feltétlen bizalmi légkört teremtett. Talán éppen ennek okán, az üzleti partnerség kapcsán nagyszerű barátság is kialakult a vezetőséggel.”


MÜLLER PÉTER
a Special Effects International Zrt. ügyvezetője

„Azt gondolom, egy adószakértő irodától elvárható a tökéletes felkészültség és a naprakész szakmai tudás, de az még számomra is meglepő volt, hogy a HÍD Adószakértő milyen gyorsan és hatékonyan képes teljes körű megoldásokat kidolgozni, a legapróbb részletekig is elérő profizmussal. A róluk alkotott kép már az üzleti kapcsolatunk kezdetén is pozitív volt, az azóta eltelt évek pedig igazolták, hogy ez a korrekt és segítőkész csapat maximálisan rászolgált a bizalmunkra.”


VASS GÁBOR
a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. ügyvezetője és tulajdonosa

„Megnyugtató érzés, hogy a HÍD Adószakértő csapatára mindig számíthatunk, legyen szó akár adózási természetű kérdéseink megválaszolásáról, akár az adóhatósági eljárásokban nyújtott komplex szakértői támogatásról. Az együttműködésünk eddigi évei alatt szakmai hozzáértésük, lényeglátásuk és a problémák megoldásához való hozzáállásuk már számos nehéz helyzetben segített nekünk megtalálni a legkisebb veszteséggel járó alternatívát. Közvetlenségük, humoruk megkönnyíti a száraz témák átbeszélését és kiemeli őket az adótanácsadók szürkének tűnő tömegéből.”


NAGY PATRÍCIA
a Bravogroup cégcsoport gazdasági és pénzügyi vezetője

„Egy eseti tanácsadás kapcsán találtunk rá az akkor frissen alakult HÍD Adószakértő csapatára. Magabiztos tudásuk és szakmai hátterük olyan meggyőző volt, hogy azóta is tartó, többéves, stabil együttműködés jött létre cégeink között. Néha lehetetlennek tűnő feladatokat sikerült velük együtt megoldanunk. Eddig bármilyen kérdés kapcsán fordultunk hozzájuk, mindig megoldást kereső, lehetetlent nem ismerő, támogató hozzáállással és magas színvonalú szakértői munkával találkoztunk. A néha száraz és erősen szakmai tárgyalásainkat gyakran humorral fűszerezik, ennek köszönhetően a jó üzleti kapcsolaton túl már-már baráti viszony alakult ki közöttünk.”


TÓTH ANDREA
a Telefor Kft. ügyvezető igazgatója

Társadalmi felelősségvállalásunk

Cselekvéssé alakítjuk a lehetőséget.

Ügyfeleink számára megbízható adózási, számviteli, jogi hátteret teremtünk, a megszerzett forrásokkal pedig további lehetőségeket biztosítunk, amelyre támaszkodva céljaikra koncentrálhatnak és sikerre vihetik vállalkozásukat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a tevékenységünk alapját adó problémamegoldó hozzáállást tágabb értelemben is a társadalom javára fordítsuk, ezért bevételeink 0,5%-át, de számlánként legalább 1.000 Ft összeget karitatív célra fordítunk.

Alapítványoknak, gyógyító és terápiás intézményeknek nyújtunk támogatást, amelyek nehéz szociális vagy anyagi háttérrel bíró gyerekek támogatására jöttek létre. Felajánlásainkat 2015 óta az adományszervező Célirányos Kezdeményezés közvetíti, így eddig több mint 7,5 millió forint értékű digitális és egyéb eszközzel járultunk hozzá tehetségek kibontakozásához.

}

Munkanapokon 09:00 - 17:00

1139 Budapest, Hajdú utca 27. II. emelet
v
T: +36 1 700-1470 • F: +36 1 700-1471
info@hidadoszakerto.hu