Könyvelés

Személyre szabott megoldások, rugalmas könyvelés, kifogástalan jogszabályi megfelelés.

 

Az adózás és a könyvvitel ezernyi szállal kapcsolódik egymáshoz. Rendezett könyvelés nélkül nem lehet hosszú távon jól működő, megnyugtató adózási környezetet kialakítani. Tapasztalatból tudjuk, hogy a nem megfelelő könyvvezetés, illetve a könyvelést és az adózást felügyelő szakemberek közötti elégtelen kommunikáció előbb-utóbb olyan adózási problémákhoz vezethet, melyek leküzdése csak aránytalanul nagy nehézségek árán és jelentős többletköltségek mellett lehetséges.

A Híd Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. és a Híd Könyvelőiroda Kft. komplex és naprakész megoldásokat kínál a könyvvitellel összefüggő valamennyi feladatra és kihívásra, maximálisan kihasználva azokat a szinergikus előnyöket, amelyek a két szakterület közötti kommunikáció folytonosságából és a tökéletesen összehangolt munkavégzésből származnak.

Könyvelés

Magasan képzett szakembereink közreműködésével a könyvelés minden mozzanatára kiterjedő szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, beleértve a számlák, bizonylatok ellenőrzését és megfelelőségének vizsgálatát, illetve a könyvelést alátámasztó analitikák, adóbevallások, mérlegbeszámolók, taggyűlési határozatok elkészítését.

Bérszámfejtés

Komoly előnyt jelent a cégek számára, ha a legmegfelelőbb munkáltatói csomagot ajánlják munkavállalóik részére. A klasszikus bérszámfejtés és egyéb munkaügyi feladatok ellátása mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk béren kívüli és egyéb juttatásokkal kapcsolatos tanácsadásra, valamint a munkaügyi tanácsadásra.

Kontrolling

A stratégiai tervezés ma már elengedhetetlen a vállalkozások mindennapi működéséhez, bármilyen méretű cégről legyen szó. Kontroller kollégáink évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek és állnak ügyfeleink rendelkezésére az üzleti és eredménytervek elkészítésétől kezdve egészen a cég likviditásának folyamatos ellenőrzéséig. 

}

Munkanapokon 09:00 - 17:00

1139 Budapest, Hajdú utca 27. II. emelet
v
T: +36 1 700-1470 • F: +36 1 700-1471
info@hidadoszakerto.hu